Norsk
English
 
Login
 Bedrift:
 Bruker:
 Passord:
 

Om oss

Makeweb er lokalisert i sørlandets hovedstad Kristiansand.
  
Fokus er publiserings- og kommunikasjonsløsningen Makeweb. Den er skreddersydd for "vanlige" folk. Det betyr at du kun trenger helt elementære IT-kunnskaper for å lage egne sider for nettopp din bedrift eller organisasjon. Behersker du en flik av Windows, får du også til Makeweb. 

 

 

 

 

Makeweb har lave overheadkostnader og derfor kan vi tilby våre løsninger til svært konkurransedyktige priser. Det beste for deg som kunde er kanskje at vi kan tilby våre produkter med større fleksibiltet og bedre brukervennlighet enn tilsvarende produkter.

"Simply the best!" er vårt slogan. Det skal vi også være inn i fremtiden både på pris, brukervennlighet og fleksibilitet...

 

For å sette kraft bak ordene, har vi for eksempel ingen binding i våre avtaler...er vi ikke gode nok, skal du få slippe å være kunde. Tror du det er motiverende for oss ??...Jepp !

 

Vi pleier å si; hos oss gjelder den berømte 80/20-regelen til gangs. Du får minst 80% av funksjonalitet og løsningen til "Mercedes-løsningene" til maksimalt 20% av prisen.

 

PRØV da vel !! så finner du ut om vi tuller.  Så lenge det ikke er noen binding, risikerer du ganske lite. Start/Etableringsavgiften tilsvarer omtrent kostanden av en mobiltelefon og er egentlig det maksimale av hva du risikerer. Og egentlig er det heller ikke helt korrekt, fordi du oftest ser hva du får - før du signerer kontrakten....

 

Vi har også spesielt gunstige ordninger for skoler, barnehager og ideelle organisasjoner som ikke har budsjetter til nettsider.

 

Kontakt oss for referanser og priser.

 

PrintSkriv ut    Open PDFÅpne PDF    EmailTips en venn
  Copyright © Makeweb 2003 - 2014
Hjem - Produktet - F.A.Q. - Om oss - Kontakt
Hovedkontor sentralbord: 478 36 500
Nøkkelord: Lag din egen hjemmeside enkelt, raskt og rimelig. Makeweb lager deg ny hjemmeside. Etablere hjemmeside, og oppdatere hjemmeside selv. Din hjemmeside/nettside er enkelt å oppdatere. Dynamisk webside/hjemmeside/homepage/webpage/nettside/website oppdatering. Har du en bedrift og trenger hjemmeside? Da er Makeweb noe for deg! Vi har en rimelig billig løsning, ta kontakt for et tilbud! Vi kan lage deg et eget oppsett med layout, design, og dynamisk oppdatering. Ta kontakt for demo. Makeweb gir deg alt til din hjemmeside. Du kan legge inn chat, nettbutikk, sms, søk, poll, forum og mange flere moduler. PHP publisering verktøy. Gir deg online publisering for bedrift/privat. Makeweb er enkelt å oppdatere, lett å bruke. Makeweb gir bedriften en hjemmeside som er veldig enkel å oppdatere. Hvem som helst kan lage hjemmeside med Makeweb. Gjør det selv, egen hjemmeside du kan oppdatere selv. Publiseringsløsning for ditt nettsted, webshop, webdesign. Publiseringsverktøy for din webside eller hjemmeside. Her på www.makeweb.no! Vi kan lage design for din hjemmeside hos oss. Lag hjemmeside selv, eller lag din egen hjemmeside selv. Vi har ledige stillinger som frittstående salgsagenter. Tjen penger på en enkel måte. Ta kontakt for mer informasjon. Så fort firmaet ditt eller bedriften har registrert seg i Brønnøysund, bør du ha en egen hjemmeside for firma ditt. Jobb eller arbeid? Vi har stilling ledig!

 CMS by Makeweb