Norsk
English
 
Login
 Bedrift:
 Bruker:
 Passord:
 

Annet FAQ

  1. Hvor mye det koster å ha Makeweb løsning ?
  2. Hva slags prisstruktur har dere ?
  3. Hvor ofte får jeg regning i posten fra Makeweb ?
  4. Hvordan kan jeg si opp avtalen ?
  5. Hvordan kan jeg bruke Makeweb ?
  6. Jeg skal bytte firmanavn, men vil fremdeles beholde Makeweb som publiseringsverktøy, hvordan gjør jeg det ?

 

Spm: 1. Hvor mye det koster å ha Makeweb løsning ?

Svar: For å få pris du må ta kontakt med en Makeweb selger eller representant for en gunstig pris.

 

Spm: 2. Hva slags prisstruktur har dere ?

Svar: Vi har følgende prisstruktur:

a) en etableringssum (engangsbeløp) pr grunnpakke/modul
b) + en løpende månedslisens (abonnement).

Spm: 3. Hvor ofte får jeg regning i posten fra Makeweb ?

Svar: Vi sender faktura kvartalsvis. Det betyr at dere betale månedslisens 3 måneder om gangen.

 

Spm: 4. Hvordan kan jeg si opp avtalen ?

Svar: For å si opp avtalen, vi trenger skriftlig oppsigelse fra dere, vi gjør det nødvendige papirarbeid og gjør opp regnskapet.

 

Spm: 5. Hvordan kan jeg bruke Makeweb ?

Svar: Makeweb er veldig enkelt og intuitivt - de fleste forstår det meste første gang de bruker verktøyet. Ellers, følger det med brukermanual som kan lastes ned. Du kan også bestille opplæring via din kontaktperson, eller melde deg på kurs vi holder. Følg med på Makeweb's hjemmeside for kurstilbud.

 

Spm: 6. Jeg skal bytte firmanavn, men vil fremdeles beholde Makeweb som  publiseringsverktøy, hvordan gjør jeg det ?
Svar: Ved endringer i firma opplysninger, trenger vi er skriftlig informasjon fra dere, og vi sender ny kontrakt til dere med riktige opplysninger. Dette gjøres sånn at dere skal slippe å betale ny etableringsavgift.

[Tilbake]
  Copyright © Makeweb 2003 - 2014
Hjem - Produktet - F.A.Q. - Om oss - Kontakt
Hovedkontor sentralbord: 478 36 500
Nøkkelord: Lag din egen hjemmeside enkelt, raskt og rimelig. Makeweb lager deg ny hjemmeside. Etablere hjemmeside, og oppdatere hjemmeside selv. Din hjemmeside/nettside er enkelt å oppdatere. Dynamisk webside/hjemmeside/homepage/webpage/nettside/website oppdatering. Har du en bedrift og trenger hjemmeside? Da er Makeweb noe for deg! Vi har en rimelig billig løsning, ta kontakt for et tilbud! Vi kan lage deg et eget oppsett med layout, design, og dynamisk oppdatering. Ta kontakt for demo. Makeweb gir deg alt til din hjemmeside. Du kan legge inn chat, nettbutikk, sms, søk, poll, forum og mange flere moduler. PHP publisering verktøy. Gir deg online publisering for bedrift/privat. Makeweb er enkelt å oppdatere, lett å bruke. Makeweb gir bedriften en hjemmeside som er veldig enkel å oppdatere. Hvem som helst kan lage hjemmeside med Makeweb. Gjør det selv, egen hjemmeside du kan oppdatere selv. Publiseringsløsning for ditt nettsted, webshop, webdesign. Publiseringsverktøy for din webside eller hjemmeside. Her på www.makeweb.no! Vi kan lage design for din hjemmeside hos oss. Lag hjemmeside selv, eller lag din egen hjemmeside selv. Vi har ledige stillinger som frittstående salgsagenter. Tjen penger på en enkel måte. Ta kontakt for mer informasjon. Så fort firmaet ditt eller bedriften har registrert seg i Brønnøysund, bør du ha en egen hjemmeside for firma ditt. Jobb eller arbeid? Vi har stilling ledig!

 CMS by Makeweb