Norsk
English
 
Login
 Bedrift:
 Bruker:
 Passord:
 

Design FAQ

  1. Jeg har ingen design til min nettside. Kan jeg bruke Makeweb likevel?
  2. Jeg har nettopp brukt mye penger på et nytt design, kan jeg flytte det til deres løsning?
  3. Jeg ønsker eget design, lager dere dette?Spm: 1. Jeg har ingen design til min nettside. Kan jeg bruke Makeweb likevel?

Svar: Ja visst! Makeweb har enkle ferdiglagde design som er gratis for deg å bruke. Ellers kan vi lage et eget design til deg (se under). Og du kan enkelt bytte design uten at det påvirker innholdet (tekst/bilder), og bytte tilbake igjen. (tar 2 sekunder)

 

Spm: 2. Jeg har nettopp brukt mye penger på et nytt design, kan jeg flytte det til deres            løsning?

Svar: Klart du kan! Med visse forbehold skal vi klare å tilpasse ditt design til vår løsning. Vanligvis går dette på 2-4 timer.

 

Spm: 3. Jeg ønsker eget design, lager dere dette?

Svar: Ja! Et vanlig design lages på 4-6 timer. Et mer avansert design tar ofte 6-8 timer, og skulle du ha behov for noe helt spesielt, så avtaler vi pris med deg på forhånd. Vi kan også leie inn profesjonelle reklamebyråer for å lage dette for deg - om du har budsjett til det.

[Tilbake]
  Copyright © Makeweb 2003 - 2014
Hjem - Produktet - F.A.Q. - Om oss - Kontakt
Hovedkontor sentralbord: 478 36 500
Nøkkelord: Lag din egen hjemmeside enkelt, raskt og rimelig. Makeweb lager deg ny hjemmeside. Etablere hjemmeside, og oppdatere hjemmeside selv. Din hjemmeside/nettside er enkelt å oppdatere. Dynamisk webside/hjemmeside/homepage/webpage/nettside/website oppdatering. Har du en bedrift og trenger hjemmeside? Da er Makeweb noe for deg! Vi har en rimelig billig løsning, ta kontakt for et tilbud! Vi kan lage deg et eget oppsett med layout, design, og dynamisk oppdatering. Ta kontakt for demo. Makeweb gir deg alt til din hjemmeside. Du kan legge inn chat, nettbutikk, sms, søk, poll, forum og mange flere moduler. PHP publisering verktøy. Gir deg online publisering for bedrift/privat. Makeweb er enkelt å oppdatere, lett å bruke. Makeweb gir bedriften en hjemmeside som er veldig enkel å oppdatere. Hvem som helst kan lage hjemmeside med Makeweb. Gjør det selv, egen hjemmeside du kan oppdatere selv. Publiseringsløsning for ditt nettsted, webshop, webdesign. Publiseringsverktøy for din webside eller hjemmeside. Her på www.makeweb.no! Vi kan lage design for din hjemmeside hos oss. Lag hjemmeside selv, eller lag din egen hjemmeside selv. Vi har ledige stillinger som frittstående salgsagenter. Tjen penger på en enkel måte. Ta kontakt for mer informasjon. Så fort firmaet ditt eller bedriften har registrert seg i Brønnøysund, bør du ha en egen hjemmeside for firma ditt. Jobb eller arbeid? Vi har stilling ledig!

 CMS by Makeweb