Norsk
English
 
Login
 Bedrift:
 Bruker:
 Passord:
 

Teknisk support FAQ

  1. Brukergrensesnitt
  2. Modulbasert
  3. Kan jeg bruke mitt eget domenenavn?
  4. Hvordan kan jeg registrere eget domene ?
  5. Jeg har allerede domenenavn, trenger jeg å flytte domenet til Makeweb ?
  6. Hvordan peker jeg domenet mitt til Makeweb?
  7. Hvor lang tid tar det å få sida mi på nett?
  8. Lager dere skreddersydde løsninger (moduler) ?
  9. Kan jeg få epost hos Makeweb?

Spm: 1. Brukergrensesnitt

Svar: Vår tilnærming i all utvikling og design, er at brukerterskelen skal ligge lavest mulig - og aller helst slik at hvis du har vært innom Word, skal du beherske Makeweb uten særlig opplæring. Et eksempel på kontroll hos oss er; kan en ordinær PC-bruker oppdatere nettsidene sine etter at vi har vist hvordan man gjør dette én - 1 - gang ? Hvis ikke - endrer vi det. Alt skal være tilnærmet selvforklarende.

 

Spm: 2. Modulbasert

Svar: Makeweb er modulbasert, og vi har en rekke ekstra/påbyggingsmoduler som man kan legge på toppen av Basis-pakken. Dette har vi gjort for at forskjellige kunder med forskjellig behov og forskjellige budsjett kan få de løsningene som passer best for dem. På denne måten får du en skreddersydd løsning. Modulene har alle en etableringspris og en månedlig lisens, men vi tilbyr som regel en grei pakkeløsning/pris om du bestiller flere moduler av gangen.

 

Spm: 3. Kan jeg bruke mitt eget domenenavn?

Svar: Selvsagt. Ditt domenenavn trenger ikke engang å ligge på vår server for at du kan bruke MakeWeb. Vi har en fleksibel og god løsning for deg, og tvinger deg ikke til å flytte domenenavnet til oss.

 

Spm: 4. Hvordan kan jeg registrere eget domene ?

Svar: Vi kan hjelpe dere å registrere domene eller dere kan gjøre det selv hos f.eks. Domeneshop.

 

Spm: 5. Jeg har allerede domenenavn, trenger jeg å flytte domenet til Makeweb ?

Svar: Nei, det eneste du trenger å gjøre er å peke domenet deres til Makeweb's server. Det er bare A-Record som skal pekes til Makeweb. Domene deres kan ligge hvor det ligger nå.

 

Spm: 6. Hvordan peker jeg domenet mitt til Makeweb?

Svar: For å peke domene til Makeweb trenger du å gi beskjed til oss. Enten kan vi kontakte deres domeneleverandør og gjøre alt for deg, ellers kan dere sende en faks til leverandør ang. pekingen. Vi har standard faks maler som kan brukes ved peking av domene, kontakt oss for hjelp.

 

Spm: 7. Hvor lang tid tar det å få sida mi på nett?

Svar: Vanligvis for et .no domene, vil det ta ca. 1-2 timer før sidene er på nett etter domeneleverandør har fått beskjed om å peke domenet. For utenlandske domene, kan dette ta opp til 1 uke.

 

Spm: 8. Lager dere spesialsydde løsninger (moduler)?

Svar: Ja! Vi kan lage det aller meste, og har allerede laget en rekke slike - men før dere bestiller en spesialmodul, vær sikker på at ikke behovet dekkes av de modulene som vi allerede har laget ferdig standardløsning på:

a) Forfatterkontroll
b) Språk-modul 
c) Skjemagenerator 
d) Diskusjonsforum 
e) Nyhetsbrev 
f)  Poll (meningsmåling) 
g) Statistikk
h) "10 siste"
i)  Banner-modul
j)  Tilgang (passordbeskyttelse)
k) Nettbutikk 
l)  SMS tjenester
m) Bildearkiv
n) Sitemap
o) E-post

Spm: 9. Kan jeg få e-post hos Makeweb?

Svar: Ja, du kan bestille e-post modul hos oss, og får da tilgang til å opprette nye e-post kontoer og alias på egen hånd. Du får tilgangsinformasjon i posten.

 

[Tilbake]
  Copyright © Makeweb 2003 - 2014
Hjem - Produktet - F.A.Q. - Om oss - Kontakt
Hovedkontor sentralbord: 478 36 500
Nøkkelord: Lag din egen hjemmeside enkelt, raskt og rimelig. Makeweb lager deg ny hjemmeside. Etablere hjemmeside, og oppdatere hjemmeside selv. Din hjemmeside/nettside er enkelt å oppdatere. Dynamisk webside/hjemmeside/homepage/webpage/nettside/website oppdatering. Har du en bedrift og trenger hjemmeside? Da er Makeweb noe for deg! Vi har en rimelig billig løsning, ta kontakt for et tilbud! Vi kan lage deg et eget oppsett med layout, design, og dynamisk oppdatering. Ta kontakt for demo. Makeweb gir deg alt til din hjemmeside. Du kan legge inn chat, nettbutikk, sms, søk, poll, forum og mange flere moduler. PHP publisering verktøy. Gir deg online publisering for bedrift/privat. Makeweb er enkelt å oppdatere, lett å bruke. Makeweb gir bedriften en hjemmeside som er veldig enkel å oppdatere. Hvem som helst kan lage hjemmeside med Makeweb. Gjør det selv, egen hjemmeside du kan oppdatere selv. Publiseringsløsning for ditt nettsted, webshop, webdesign. Publiseringsverktøy for din webside eller hjemmeside. Her på www.makeweb.no! Vi kan lage design for din hjemmeside hos oss. Lag hjemmeside selv, eller lag din egen hjemmeside selv. Vi har ledige stillinger som frittstående salgsagenter. Tjen penger på en enkel måte. Ta kontakt for mer informasjon. Så fort firmaet ditt eller bedriften har registrert seg i Brønnøysund, bør du ha en egen hjemmeside for firma ditt. Jobb eller arbeid? Vi har stilling ledig!

 CMS by Makeweb