Norsk
English
 
Login
 Bedrift:
 Bruker:
 Passord:
 

Salg FAQ

  1. Hvorfor skal jeg på Internett? 
  2. Jeg har allerede nettside, hva skal jeg med Makeweb da? 
  3. Jeg har bestilt Makeweb, hva er prosessen videre ?
  4. Trenger jeg å gjøre noen installasjon av programmet?
  5. Har dere bindingstid?
  6. Hva slags pakke er best egnet for min bedrift/behov?


Spm: 1. Hvorfor skal jeg på Internett?

Svar: Internett er den mest effektive publiserings- og kommunikasjonskanal som eksisterer. Internett i Norge omfatter over to millioner brukere. Bruker du ditt publiserings- og kommunikasjonsverktøy riktig, har du muligheten for å treffe mange av disse potensielle kundene. Satser du i Skandinavia har du et to-sifret antall millioner mulige kunder. Makeweb muliggjør denne satsningen med sine omfattende muligheter og lave kostnader.

 

Spm: 2. Jeg har allerede nettside, hva skal jeg med Makeweb da?

Svar: Makeweb er ikke en nettside, men et dynamisk publiserings- og kommunikasjonsverktøy som bruker Internett, e-post og SMS som media. Makeweb er et verktøy du selv har full kontroll på, og som gjør at du kan jobbe fra hvilket som helst sted (så lenge du har pc og internettoppkopling) og til hvilken som helst tid (åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året). Vanlige nettsider er statiske og koster penger å oppdatere. Med MakeWeb har du selv kontroll over oppdatering. Selv om du bruker Makeweb mye/hver dag, koster det ingenting ekstra utover den månedlige lisensavgiften. Vi har ingen skjulte avgifter.

 

Spm: 3. Jeg har bestilt Makeweb, hva er prosessen videre ?

Svar: Etter at dere har signert kontrakt, vil vi komme med designforslag. I mellomtida, får dere påloggingsinformasjon i posten, og dere kan begynne å legge inn informasjon som skal være på nettsiden. Etter begge parter er enige om design, vi vil legge inn designet i Makeweb. Når dere er ferdig/fornøyd med både innhold og design og vil ha sidene på nett, gjenstår bare peking av domene. Dette kan dere gjøre selv, eller vi kan hjelpe til.

 

Spm: 4. Trenger jeg å gjøre noen installasjon av programmet?

Svar: Nei, du trenger bare internett tilgang, du får tilsendt brukernavn og passord som du bruker til å logge deg inn på Makeweb's verktøy. Så er du i gang med å redigere og bruke Makeweb.

 

Spm: 5. Har dere bindingstid?

Svar: Det er ingen binding på abonnementet, så hvis dere er misfornøyd, skal dere få ”hoppe av” umiddelbart (dvs det er en måneds oppsigelse av praktiske årsaker). Vi har til dags dato ikke mistet èn kunde… så det tolker vi som en bekreftelse på at kundene er fornøyd.

 

Spm: 6. Hva slags pakke er best egnet for min bedrift/behov?

Svar: Vi vil hjelpe dere å velge den beste løsning som passer til deres behov. Vanligvis, for små bedrifter holder det med enkel løsning som "Makeweb standard". Makeweb standard inneholder grunnpakken og er alt som trengs for å administrere dine nettsider på en profesjonell måte. Pakken inkluderer 1gb serverplass, drift, backup og support. Alt man trenger i tillegg til Makeweb er et domenenavn, som må pekes til vår server. Les mer om våre pakker.

 

[Tilbake]
  Copyright © Makeweb 2003 - 2014
Hjem - Produktet - F.A.Q. - Om oss - Kontakt
Hovedkontor sentralbord: 478 36 500
Nøkkelord: Lag din egen hjemmeside enkelt, raskt og rimelig. Makeweb lager deg ny hjemmeside. Etablere hjemmeside, og oppdatere hjemmeside selv. Din hjemmeside/nettside er enkelt å oppdatere. Dynamisk webside/hjemmeside/homepage/webpage/nettside/website oppdatering. Har du en bedrift og trenger hjemmeside? Da er Makeweb noe for deg! Vi har en rimelig billig løsning, ta kontakt for et tilbud! Vi kan lage deg et eget oppsett med layout, design, og dynamisk oppdatering. Ta kontakt for demo. Makeweb gir deg alt til din hjemmeside. Du kan legge inn chat, nettbutikk, sms, søk, poll, forum og mange flere moduler. PHP publisering verktøy. Gir deg online publisering for bedrift/privat. Makeweb er enkelt å oppdatere, lett å bruke. Makeweb gir bedriften en hjemmeside som er veldig enkel å oppdatere. Hvem som helst kan lage hjemmeside med Makeweb. Gjør det selv, egen hjemmeside du kan oppdatere selv. Publiseringsløsning for ditt nettsted, webshop, webdesign. Publiseringsverktøy for din webside eller hjemmeside. Her på www.makeweb.no! Vi kan lage design for din hjemmeside hos oss. Lag hjemmeside selv, eller lag din egen hjemmeside selv. Vi har ledige stillinger som frittstående salgsagenter. Tjen penger på en enkel måte. Ta kontakt for mer informasjon. Så fort firmaet ditt eller bedriften har registrert seg i Brønnøysund, bør du ha en egen hjemmeside for firma ditt. Jobb eller arbeid? Vi har stilling ledig!

 CMS by Makeweb